Misiune și valori

Misiune

 

Noi, echipa SAI Carpatica AM dezvoltăm opțiunile financiare ale clienților și creăm plus-valoare pentru investițiile acestora. Construim un parteneriat de încredere cu clientul nostru, la baza căruia stau respectul, responsabilitatea, comunicarea sinceră și transparentă. Ne implicăm cu pasiune și entuziam pentru obținerea performanței, având încredere în potențialul pieței fondurilor de investiții din România.

 
 

Valori

 

Toate forțele converg spre clientul nostru

Mulțumirea clientului reprezintă centrul acțiunilor noastre și toate eforturile pe care le depunem sunt orientate spre atingerea acestui scop. Astfel ne dorim să construim împreună cu clientul nostru un parteneriat sustenabil, oferindu-i servicii de calitate și motive de satisfacție.

 

Acționăm cu respect și responsabilitate

Pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea unei comunități care are încredere în piața fondurilor de investiții, care înțelege și apreciază importanța serviciilor financiare, tratăm cu responsabilitate orice aspect al acțiunilor noastre. Respectăm comunitatea în care trăim și mediul înconjurător, deoarece vrem să ne aducem aportul la creșterea solidarității sociale.

 

Ne implicăm cu pasiune și entuziasm

Modelul nostru se bazează pe o echipă unită, dedicată, în continuă dezvoltare și perfecționare, pentru că vrem să răspundem cu promptitudine cerințelor partenerilor noștri. Ne place ceea ce facem și o arătăm prin pasiunea și entuziasmul care ne caracterizează

 

Comunicăm sincer și transparent

Promovăm claritatea, simplitatea și onestitatea în toate relațiile. Ne place să dezvoltăm legături durabile și loiale cu partenerii noștri, având la baza o comunicare sinceră și transparență. Având în vedere ca traim într-o lume axată pe cunoaștere, dorim să contribuim la creșterea nivelului de educație financiară a comunității noastre, prin oferirea de informații utile și interesante, dar ușor de înteles.

 

Demonstrăm performanță

Drept mărturie a succesului nostru stă performanța pe care o obținem pentru clientul nostru – el fiind rațiunea noastră de a fi, pentru acționarii noștri – implicându-ne în dezvoltarea unei afaceri sustenabile, pentru angajații noștri – motivându-i și contribuind la dezvoltarea lor personală și profesională.