Responsabilitate socială

Suntem o companie cu o echipă tânără, activă, implicată în acţiuni sociale şi interesată de comunitatea în care activează, atât cea investiţională, cât şi cea civilă. Credem cu tărie că doar prin acţiuni responsabile şi printr-o atitudine proactivă putem dobândi o ascensiune durabilă. Suntem parte a unei comunităţi şi drept urmare trebuie să contribuim la dezvoltarea ei, pentru că doar împreună putem reuşi. Printre acţiunile de responsabilitate socială, în care ne implicăm enumerăm:

Participarea la proiectul Let’s do it Romania!

Echipa SAI Carpatica s-a implicat în ambele ediţii ale proiectul Let’s do it Romania!, atât cea din 2010, cât şi cea din 2011. Cu siguranţă, nu vom sta deoparte şi la ediţiile următoare.

 

Aplicarea metodei “Cei 3 R” (Redu, Reciclează, Reutilizează)

La nivelul organizaţiei urmărim, pe cât posibil, reducerea resurselor utilizate (reducerea consumului de energie electrică, a hârtiei), valorificăm resursele reciclabile (reciclăm hârtia consumată, precum şi materialele plastice) şi nu în ultimul rând încercăm să reutilizăm resursele uzate (echipamente electronice, hârtie, etc.).

Dezvoltarea platformei educaţionale "Creativ cu Banii"

Pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea unei comunităţi care are încredere în piaţa fondurilor de investiţii, care înţelege şi apreciază importanţa serviciilor financiare, am dezvoltat platforma www.creativcubanii.ro. Este un mijloc de apropiere şi interacţiune cu cei interesaţi de domeniul financiar.

Direcţionarea impozitului pe profit/venit

Echipa SAI Carpatica AM, atât la nivel individual cât şi organizaţional, este încrezătoare că lucrurile se pot schimba doar prin depăşirea pasivităţii. Prin urmare acţionăm în fiecare an, prin direcţionarea impozitului pe profit/venit către cauze umanitare sau diverse instituţii (Asociaţia «Salvează Vieţi», SMURD, ONG-uri, instituţii de cult, etc.)